Beïnvloeding.nl

Film: oefening kernwoorden

In het filmfragment uit ‘Meet Joe Black’ zie je een jonge man en vrouw met elkaar praten in een ontbijtrestaurant. Ze maken rapport met hun lichaamshouding en gebaren maar ook met kernwoorden. Welke 8 kernwoorden hoor je?

  Antwoorden, klik hier

  Honey

  Fascinating

  Sorry

  The way

  Guy

  Right

  Docter

  You could be it, I could be her, You could be her, Yeh I could.

   NL

   Inloggen

   Log in voor toegang tot je eerdere bestellingen en exclusieve hulpbronnen, oefeningen en de uitgebreide beïnvloedingsprolfiel-scan. Nog geen account? Log dan hier in na je eerste bestelling.

   Heb je een exemplaar van het boek ‘Laat die overtuiging los’? Maak dan hier een account aan met de code uit je boek.

   Programma werkconferentie 17 april 2024

   09.00 uur
   Ontvangst met koffie en thee in het Zendstation te Lopikerkapel

   09.30 uur
   Interactieve workshop met Bart Verhaagen over de wereld van onze overtuigingen. Waar komt ons gedrag vandaan en hoe kun je dit beïnvloeden? Via het Perspectief Principe bespreken we de 12 vormen van beïnvloeden en de methode van het Beïnvloedingskompas.

   11.00 uur
   Tijdens de koffiepauze ga je zelf aan de slag om belemmerende overtuigingen naar boven te halen in een gesprek met een collega deelnemer.

   11.30 uur
   Demonstratie van de toepassing van alle vormen van beïnvloeden met een casus van iemand uit de zaal. Je ervaart direct op welke manier je ruimte kunt scheppen in knellende patronen.

   12.30 uur
   Tijdens de middagpauze ontvang je een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Laat die overtuiging los’ en ontmoet je andere professionals bij een heerlijke lunch.

   13.30 uur
   Kies uit twee parallelle workshops:

   Wat kunnen we leren van alle breinwetten uit de neuromarketing die ons overhalen om van alles in supermarkten en online te kopen? In de workshop onderzoek je op welke manier je deze kennis kunt inzetten in de dagelijkse praktijk

   Hoe kun je zorgen dat vergaderingen niet eindeloos duren en vol zitten met herhalingen en stokpaardjes? Je gaat zelf oefenen met het zetten van een kader en leert de taal die mensen hierin meeneemt.

   14.45 uur
   Pauze

   15.15 uur
   Kies nogmaals uit twee parallelle workshops:

   Hoe kun je hypnose en conversational trance inzetten in jouw werkpraktijk? Je gaat in deze workshop zelf oefenen met trance taal voor alledaagse toepassingen. Zodat je weerstand ombuigt naar samenwerking.

   Hoe pas je de Krijgskunst Aikido toe zodat je goed gecentreerd en volledig in je kracht staat? Hoe kun je mensen in beweging brengen vanuit de overtuiging dat ze graag willen bewegen?

   16.30 uur
   Plenaire afronding

   17.00 uur
   Feestelijke borrel