Beïnvloeding.nl

Filmfragmenten

In de speelfilm ‘Afterlife’ zie je hoe de begeleiders in de fase tussen leven en dood de gasten vertellen wat hen te doen staat.

In dit korte fragment zie je hoe de cabaretier Toon Hermans vanaf het begin van de voorstelling een geweldige sfeer neerzet.

In de speelfilm ‘Thank you for smoking’ legt de hoofdpersoon uit aan zijn zoon hoe hij zorgt dat hij altijd gelijk krijgt. Dit is de

In dit fragment zie je hoe Reilly tactisch manoeuvreert om invloed te krijgen bij een groot Russisch bedrijf.

In het gesprek tussen twee jongens en een meisje zie je hoe (na 2 minuten) een van de jongens erachter komt wat er aan de

In de film ‘I am David’ ontmoet een schilder een jongen. Hij heeft onpeilbaar diepe ogen en komt pas los door haar rust, stilte en

Uit de film: ‘Er ist wieder da’ zie je een stukje dat Hitler terecht is gekomen in onze tijd en gaat spreken bij een televisieshow.

In de film ‘The King’s Speech’ ontmoet de stotterende koning zijn behandelaar. Kijk eens goed hoe de behandelaar zorgt dat hij vanuit gelijkwaardigheid kan werken.

In dit fragment uit de film ‘L’ivresse du pouvoir’ zien we hoe twee machtige personen met elkaar omgaan. De vrouwelijke rechter laat niet met zich

In het onderstaande fragment uit de film ‘Any given Sunday’ zien we Al Pacino als coach van een footballteam speechen. Aan jou de vraag: “Welke

NL

Inloggen

Log in voor toegang tot je eerdere bestellingen en exclusieve hulpbronnen, oefeningen en de uitgebreide beïnvloedingsprolfiel-scan. Nog geen account? Log dan hier in na je eerste bestelling.

Heb je een exemplaar van het boek ‘Laat die overtuiging los’? Maak dan hier een account aan met de code uit je boek.

Programma werkconferentie 17 april 2024

09.00 uur
Ontvangst met koffie en thee in het Zendstation te Lopikerkapel

09.30 uur
Interactieve workshop met Bart Verhaagen over de wereld van onze overtuigingen. Waar komt ons gedrag vandaan en hoe kun je dit beïnvloeden? Via het Perspectief Principe bespreken we de 12 vormen van beïnvloeden en de methode van het Beïnvloedingskompas.

11.00 uur
Tijdens de koffiepauze ga je zelf aan de slag om belemmerende overtuigingen naar boven te halen in een gesprek met een collega deelnemer.

11.30 uur
Demonstratie van de toepassing van alle vormen van beïnvloeden met een casus van iemand uit de zaal. Je ervaart direct op welke manier je ruimte kunt scheppen in knellende patronen.

12.30 uur
Tijdens de middagpauze ontvang je een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Laat die overtuiging los’ en ontmoet je andere professionals bij een heerlijke lunch.

13.30 uur
Kies uit twee parallelle workshops:

Wat kunnen we leren van alle breinwetten uit de neuromarketing die ons overhalen om van alles in supermarkten en online te kopen? In de workshop onderzoek je op welke manier je deze kennis kunt inzetten in de dagelijkse praktijk

Hoe kun je zorgen dat vergaderingen niet eindeloos duren en vol zitten met herhalingen en stokpaardjes? Je gaat zelf oefenen met het zetten van een kader en leert de taal die mensen hierin meeneemt.

14.45 uur
Pauze

15.15 uur
Kies nogmaals uit twee parallelle workshops:

Hoe kun je hypnose en conversational trance inzetten in jouw werkpraktijk? Je gaat in deze workshop zelf oefenen met trance taal voor alledaagse toepassingen. Zodat je weerstand ombuigt naar samenwerking.

Hoe pas je de Krijgskunst Aikido toe zodat je goed gecentreerd en volledig in je kracht staat? Hoe kun je mensen in beweging brengen vanuit de overtuiging dat ze graag willen bewegen?

16.30 uur
Plenaire afronding

17.00 uur
Feestelijke borrel