Beïnvloeding.nl

Toepassing

Tijdens de werkconferentie over beïnvloeden en de boeklancering op 17 april 2024 heeft Bart Verhaagen een demonstratie gegeven van de vormen van beïnvloeden uit het

De beïnvloeding van anderen kan via het lichaam gaan met nudging en neuromarketing. Maar je kunt het ook gebruiken voor je eigen overtuigingen. Vanuit de

Geert Kamps (trainer, coach bij I-ken) vertelt hier hoe hij een bijeenkomst kadert van een team dat in een conflict zit.

Als adviseur Public Affairs verbindt Marjolijn Vencken partijen, mensen en duurzaamheidsdoelen aan elkaar. In de onderstaande interviews vertelt zij over het derde punt, de moed

In dit interview vertelt Michiel over zijn tijd als Sales Directeur bij Lufthansa-Airplus. Omdat het bedrijf zo hard groeide, moest er om de drie jaar

In deze TED talk zie je Michael Angelo Caruso die uitlegt wat de waarde van stilte is.

In dit gesprek met Marius zie je hoe je ruimte blijft geven aan iemand die lauw en ongeïnteresseerd doet. Rapport maken, stiltes laten vallen.

De patrooninterruptie volgens Kiesler (a.h.v. de Roos van Leary) voelt als het andersom acteren. Het trainingsbureau Rijnconsult heeft hier een heldere video over opgenomen.

In dit rollenspel met trainingsacteur Taco Hoekstra zie je hoe Bart reageert op een manager die onpersoonlijk en afkeurend doet. Bart is eerst onder de

In het onderstaande gesprek met Geert Kamps zie je hoe hij het gebaar van de worsteling overneemt en die tijdens het gesprek oprekt (na 25

NL

Inloggen

Log in voor toegang tot je eerdere bestellingen en exclusieve hulpbronnen, oefeningen en de uitgebreide beïnvloedingsprolfiel-scan. Nog geen account? Log dan hier in na je eerste bestelling.

Heb je een exemplaar van het boek ‘Laat die overtuiging los’? Maak dan hier een account aan met de code uit je boek.

Programma werkconferentie 17 april 2024

09.00 uur
Ontvangst met koffie en thee in het Zendstation te Lopikerkapel

09.30 uur
Interactieve workshop met Bart Verhaagen over de wereld van onze overtuigingen. Waar komt ons gedrag vandaan en hoe kun je dit beïnvloeden? Via het Perspectief Principe bespreken we de 12 vormen van beïnvloeden en de methode van het Beïnvloedingskompas.

11.00 uur
Tijdens de koffiepauze ga je zelf aan de slag om belemmerende overtuigingen naar boven te halen in een gesprek met een collega deelnemer.

11.30 uur
Demonstratie van de toepassing van alle vormen van beïnvloeden met een casus van iemand uit de zaal. Je ervaart direct op welke manier je ruimte kunt scheppen in knellende patronen.

12.30 uur
Tijdens de middagpauze ontvang je een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Laat die overtuiging los’ en ontmoet je andere professionals bij een heerlijke lunch.

13.30 uur
Kies uit twee parallelle workshops:

Wat kunnen we leren van alle breinwetten uit de neuromarketing die ons overhalen om van alles in supermarkten en online te kopen? In de workshop onderzoek je op welke manier je deze kennis kunt inzetten in de dagelijkse praktijk

Hoe kun je zorgen dat vergaderingen niet eindeloos duren en vol zitten met herhalingen en stokpaardjes? Je gaat zelf oefenen met het zetten van een kader en leert de taal die mensen hierin meeneemt.

14.45 uur
Pauze

15.15 uur
Kies nogmaals uit twee parallelle workshops:

Hoe kun je hypnose en conversational trance inzetten in jouw werkpraktijk? Je gaat in deze workshop zelf oefenen met trance taal voor alledaagse toepassingen. Zodat je weerstand ombuigt naar samenwerking.

Hoe pas je de Krijgskunst Aikido toe zodat je goed gecentreerd en volledig in je kracht staat? Hoe kun je mensen in beweging brengen vanuit de overtuiging dat ze graag willen bewegen?

16.30 uur
Plenaire afronding

17.00 uur
Feestelijke borrel