Beïnvloeding.nl

Certified Coach

Door de enorme breedte van de technieken van het PP is het begeleiden van individuele klanten zeer effectief. Het coachen is gebaseerd op het identificeren van kernovertuigingen en het losmaken van belemmeringen. Toewerken naar een nieuw narratief en het borgen in de dagelijkse praktijk. Coaches die gecertificeerd zijn als PP coach zijn herkenbaar aan de breedte van hun mogelijkheden. Zij doorlopen steeds andere wegen zodat ze optimaal aansluiten bij de klantvraag. De coaches voldoen aan een aantal persoonlijke criteria en hebben het certificeringsproces doorlopen. Dit is hun werkwijze:
  • Zij pakken zelfstandig coachingsvragen op die via de centrale organisatie binnen zijn gekomen;
  • Coaches worden via de website van de PP gevonden op basis van hun bedrijf, naam en locatie
  • De reviews van de coachingstrajecten die via het PP zijn geinitieerd, worden ook zichtbaar op de website van het PP zodat klanten kunnen zien hoe een coach wordt gewaardeerd.
  • Zij assisteren bij de PP Intensives
  • Gebruiken alle perspectieven in hun coachingspraktijk en
  • Kunnen doorlopende kringen begeleiden van mensen die de PPII en de PPBI hebben gevolgd en die elkaar blijven steunen en volgen.

Persoonlijke criteria

Congruentie

Een van de belangrijkste kenmerken van de PP coaches is dat zij zelf laten zien wat ze anderen leren. Dat ze in hun privéleven dezelfde persoon zijn als in hun werkleven.

Horizontal relationships

De coaches van de PP staan op hetzelfde niveau als hun cliënten. Zij hebben hun eigen problemen en uitdagingen op hun levenspad en zijn daar open over. Ze gebruiken persoonlijke ervaringen om de klant verder te helpen.

Projectie en overdracht

De coaches van het PP hebben weliswaar hun eigen vragen maar laten hun proces niet interfereren met dat van de klant. Ze zijn zich bewust van hun projecties en de situaties waarin ze gevoelig zijn voor overdracht.

Geen vaste waarheden

Je kunt een PP coach herkennen aan hun weigering om een model of techniek tot absolute waarheid te verheffen. Alle perspectieven zijn behulpzaam bij het verlichten van belemmeringen. Als zij niet meer nuttig zijn, verschuiven we naar een ander perspectief.

No fixed program

Het traject dat een PP coach met de klant doorloopt wordt opgesteld in samenspraak met de client op basis van diens ontwikkeldoelen.

Experience

De coaches die gecertificeerd zijn voor de PP hebben minimaal 5 jaar ervaring als coach en hebben als basis de NLP Master Practitioner opleiding.

Certificering

Om gecertificeerd te worden als PP coach volg je eerst het PP Fundament en de Doorbraak Intensive als deelnemer. In overleg met de centrale organisatie draai je vervolgens mee als assistent procesbegeleider bij de Doorbraak Intensive. Tenslotte doe je een Coach Certification Assessment. Dit is een online assessment waarin je in een rollenspel laat zien dat je alle perspectieven kunt toepassen in een gesprekssituatie. Als je hiervoor slaagt, wordt je als coach opgenomen op de website van de PP zodat klanten je kunnen vinden.

Neem contact op voor een oriënterend gesprek

Send us a message

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan een bericht. We nemen contact met je op en plannen een vrijblijvende oriëntatie in.

EN

Inloggen

Log in voor toegang tot je eerdere bestellingen en exclusieve hulpbronnen, oefeningen en de uitgebreide beïnvloedingsprolfiel-scan. Nog geen account? Log dan hier in na je eerste bestelling.

Heb je een exemplaar van het boek ‘Laat die overtuiging los’? Maak dan find it here. een account aan met de code uit je boek.

Programma werkconferentie 17 april 2024

09.00 uur
Ontvangst met koffie en thee in het Zendstation te Lopikerkapel

09.30 uur
Interactieve workshop met Bart Verhaagen over de wereld van onze overtuigingen. Waar komt ons gedrag vandaan en hoe kun je dit beïnvloeden? Via het Perspectief Principe bespreken we de 12 vormen van beïnvloeden en de methode van het Beïnvloedingskompas.

11.00 uur
Tijdens de koffiepauze ga je zelf aan de slag om belemmerende overtuigingen naar boven te halen in een gesprek met een collega deelnemer.

11.30 uur
Demonstratie van de toepassing van alle vormen van beïnvloeden met een casus van iemand uit de zaal. Je ervaart direct op welke manier je ruimte kunt scheppen in knellende patronen.

12.30 uur
Tijdens de middagpauze ontvang je een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Laat die overtuiging los’ en ontmoet je andere professionals bij een heerlijke lunch.

13.30 uur
Kies uit twee parallelle workshops:

Wat kunnen we leren van alle breinwetten uit de neuromarketing die ons overhalen om van alles in supermarkten en online te kopen? In de workshop onderzoek je op welke manier je deze kennis kunt inzetten in de dagelijkse praktijk

Hoe kun je zorgen dat vergaderingen niet eindeloos duren en vol zitten met herhalingen en stokpaardjes? Je gaat zelf oefenen met het zetten van een kader en leert de taal die mensen hierin meeneemt.

14.45 uur
Pauze

15.15 uur
Kies nogmaals uit twee parallelle workshops:

Hoe kun je hypnose en conversational trance inzetten in jouw werkpraktijk? Je gaat in deze workshop zelf oefenen met trance taal voor alledaagse toepassingen. Zodat je weerstand ombuigt naar samenwerking.

Hoe pas je de Krijgskunst Aikido toe zodat je goed gecentreerd en volledig in je kracht staat? Hoe kun je mensen in beweging brengen vanuit de overtuiging dat ze graag willen bewegen?

16.30 uur
Plenaire afronding

17.00 uur
Feestelijke borrel