Beïnvloeding.nl

Certified Trainer

Trainers die de methodieken van de PP willen gebruiken in hun eigen trainingen doorlopen een certificeringsproces waarmee we borgen dat de kwaliteit van de PP trainingen op een hoog kwalitatief peil ligt. Dit is alleen weggelegd voor ervaren trainers die voldoen aan een aantal persoonlijke criteria.

Zodra een trainer dit proces heeft doorlopen, mag zij:

  • In-company vragen om de PP te trainen, die via de centrale organisatie binnen zijn gekomen, zelfstandig uitvoeren;
  • Assisteren bij de PPBI en de PPRI
  • De inhoud gebruiken in eigen trainingen en ontwikkelingsprogramma’s

Persoonlijke criteria

Congruence

Een van de belangrijkste kenmerken van de PP trainers is dat zij doen wat ze zeggen en omgekeerd. Dat ze zelf de lessen uit de trainingen toepassen in hun persoonlijke leven. Dat zij de principes leven en toepassen.

Horizontal relationships

We zijn allemaal mensen, we leren voor ons eigen proces en we geven anderen hulp en advies. De trainers van de PP staan op hetzelfde niveau als de deelnemers aan de trainingen. Zij hebben hun eigen problemen en uitdagingen op hun levenspad en zijn daar open over. Ze gebruiken persoonlijke ervaringen om de stof toe te lichten.

No fixed truths

Je kunt een PP trainer herkennen aan hun weigering om een model of techniek tot absolute waarheid te verheffen. Alle perspectieven zijn behulpzaam bij het verlichten van belemmeringen. Als zij niet meer nuttig zijn, verschuiven we naar een ander perspectief.

No fixed program

Wij baseren ons format van de PP trainingen op een combinatie van gedegen voorbereiding en het aanpassen van een programma op de wensen en uitdagingen van de groep. Een co-creatie tussen trainers en deelnemers in het nu. De PP trainers werken niet met vaste PowerPoint programma’s en repeterende succesformules.

Experience

De trainers die gecertificeerd zijn voor de PP hebben minimaal 7 jaar ervaring als trainer in diverse branches en hebben als basis de NLP Master Practitioner opleiding.

Certificering

Om gecertificeerd te worden als PP trainer volg je eerst de PE en PPII als deelnemer. In overleg met de centrale organisatie draai je minimaal een keer mee als assistent procesbegeleider bij de PPII of de PPBI. Tenslotte doe je een Trainers Certification Assessment. Dit is een online assessment waarin je in een rollenspel laat zien dat je alle perspectieven kunt toepassen in een gesprekssituatie. Als je hiervoor slaagt, wordt je als trainer opgenomen op de website van de PP zodat klanten kunnen zien dat je inzetbaar bent als trainer.

Neem contact op voor een oriënterend gesprek

Send us a message

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan een bericht. We nemen contact met je op en plannen een vrijblijvende oriëntatie in.

EN

Inloggen

Log in voor toegang tot je eerdere bestellingen en exclusieve hulpbronnen, oefeningen en de uitgebreide beïnvloedingsprolfiel-scan. Nog geen account? Log dan hier in na je eerste bestelling.

Heb je een exemplaar van het boek ‘Laat die overtuiging los’? Maak dan find it here. een account aan met de code uit je boek.

Programma werkconferentie 17 april 2024

09.00 uur
Ontvangst met koffie en thee in het Zendstation te Lopikerkapel

09.30 uur
Interactieve workshop met Bart Verhaagen over de wereld van onze overtuigingen. Waar komt ons gedrag vandaan en hoe kun je dit beïnvloeden? Via het Perspectief Principe bespreken we de 12 vormen van beïnvloeden en de methode van het Beïnvloedingskompas.

11.00 uur
Tijdens de koffiepauze ga je zelf aan de slag om belemmerende overtuigingen naar boven te halen in een gesprek met een collega deelnemer.

11.30 uur
Demonstratie van de toepassing van alle vormen van beïnvloeden met een casus van iemand uit de zaal. Je ervaart direct op welke manier je ruimte kunt scheppen in knellende patronen.

12.30 uur
Tijdens de middagpauze ontvang je een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Laat die overtuiging los’ en ontmoet je andere professionals bij een heerlijke lunch.

13.30 uur
Kies uit twee parallelle workshops:

Wat kunnen we leren van alle breinwetten uit de neuromarketing die ons overhalen om van alles in supermarkten en online te kopen? In de workshop onderzoek je op welke manier je deze kennis kunt inzetten in de dagelijkse praktijk

Hoe kun je zorgen dat vergaderingen niet eindeloos duren en vol zitten met herhalingen en stokpaardjes? Je gaat zelf oefenen met het zetten van een kader en leert de taal die mensen hierin meeneemt.

14.45 uur
Pauze

15.15 uur
Kies nogmaals uit twee parallelle workshops:

Hoe kun je hypnose en conversational trance inzetten in jouw werkpraktijk? Je gaat in deze workshop zelf oefenen met trance taal voor alledaagse toepassingen. Zodat je weerstand ombuigt naar samenwerking.

Hoe pas je de Krijgskunst Aikido toe zodat je goed gecentreerd en volledig in je kracht staat? Hoe kun je mensen in beweging brengen vanuit de overtuiging dat ze graag willen bewegen?

16.30 uur
Plenaire afronding

17.00 uur
Feestelijke borrel